Viser alle 22 resultater

North By Heart er en dansk virksomhed, der opstod under den første coronanedlukning. I Sommeren 2020 mødtes to ildsjæle i Præstø – den ene med sundhedsfaglig baggrund og den anden med passion for æstetik.

Der er i allerhøjeste grad fokus på bæredygtighed og genanvendelighed i deres produktportefølje og de har en klar mission om at blive, så vidt det er muligt, selvforsynende.

Hos North By Heart bidrager de ansvarsfuldt til at varetage naturens og jordens ressourcer og derfor er alle produkter lavet med den største respekt for vores fælles miljø. De ønsker at lave produkter der respekterer naturen, dyrene, menneskene og ikke mindst jer og jeres krop.

Alle produkter produceres på en fabrik i Køge og alle duftene er nøje udvalgte – De er inspireret af den nordiske natur – skoven, markerne omkring os og ikke mindst duften af havet. Kun de allerbedste ingredienser fra den nordiske natur bruges.
Det hele startede med en danskproduceret, plejende og økologisk håndsprit med en skøn duft af lavendel og pebermynte – Derefter har det taget fart. Og det helt nye skud på stammen er North By Heart's naturlige og økologiske børneserie KIDS, som er fra 3 år og op efter.