Handelsbetingelser 

Generelle oplysninger 

www.minierne.dk ejes og drives af SAK Retail, CVR-nr. 35394265, (herefter “www.minierne.dk”), Kindhestegade 2B4700 Næstved, +4555382100hej@minierne.dk. 

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.minierne.dk til levering i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt. 

Hvis du ikke modtager en ordrebekræftelse bedes du kontakte hej@minierne.dk.

 

Bestilling og betaling

www.minierne.dk er åben 24 timer i døgnet, og du kan derfor næsten altid handle. Det kan dog ske, at vi lukker webshoppen grundet vedligeholdelse.
Du kan kun foretage køb, når butikken er åben og tilgængelig.
 

Alle priser er angivet i DKK og inkl. 25 % moms. 

For at handle på www.minierne.dk skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet. 

Du vælger de varer, du vil købe, og lægger dem i “kurven”. Du kan helt frem til selve bestillingstidspunktet rette i indholdet af kurven, og du kan løbende tjekke indholdet samt prisen for varerne. 

Eventuel betaling af fragt pålægges i trin 2, hvor du skal oplyse dine data. Når du er klar til at bestille, vælger du leveringsmetode, klikker på “Næste” og indtaster dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer og vælger eventuelt opsamlingssted eller afhentning i butik. Når du trykker på ’Næste’ åbnes et betalingsvindue, hvor du vælger betalingsform og gennemfører betalingen. Du kan ændre indhold i indkøbskurven helt frem til, du bekræfter dit køb ved at trykke på knappen “Godkend og betal”. Herefter går din ordre videre til www.minierne.dk.

 

Køb af gave

Ønsker du at købe en gave på www.minierne.dk har du mulighed for at forlænge returretten ved at bede os om at sætte byttemærke på de varer, du ønsker at give i gave. 

Dette kan du gøre ved at skrive en kommentar/bemærkning til din ordre under bestillingen, inden du trykker “Godkend og betal” eller ved at skrive en mail til hej@minierne.dk hurtigst muligt efter bestilling af din ordre. Husk at skrive ordrenummer samt hvornår gaven skal gives. 

Gaven vil kunne byttes i 30 dage fra den dato, som vi skriver på byttemærket. 

Læs mere om returnering af gaver under afsnittet “Returnering”.

 

Betalingsmetoder 

På www.minierne.dk kan du betale med følgende betalingsmetoder: 

  • Dankort/Visa Dankort 
  • Visa 
  • Mastercard 
  • MobilePay 

Vi tager ikke gebyrer for betaling. Pengene bliver først trukket, når vi har afsendt varen.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.

Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller

2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Nedenstående viser reservationsperioden for de forskellige betalingsmuligheder:

  • Visa 30 dage
  • Mastercard 30 dage
Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder
 
Levering

Du kan vælge mellem flere forskellige leveringsmetoder på www.minierne.dk. Du kan vælge at afhente din ordre vores fysiske butik. Dette er gratis. Du kan også vælge levering hjem til din privatadresse, til din arbejdsplads eller til pakkeshop, hvor du selv kan afhente ordren på et af de angivne opsamlingssteder i dit område efter eget valg. Prisen herfor til pakkeshop er 39 kr. og til privatadresse eller abejdsplads 59 kr. Du får fri fragt til pakkeshop på køb over 499,-.

Hvis du vælger levering til butik skal din bestilling afhentes inden for 5 hverdage fra du modtager din ordrebekræftelse. Du vil få besked fra os, når din ordre står klar til afhentning.

Ønsker du at varen skal stilles på din adresse, skal du selv kontakte GLS eller DSV. 

Såfremt du vælger at pakken må stilles på din hjemmeadresse skal du være opmærksom på, at levering sker på dit eget ansvar. 

Henter du ikke din pakke, ser vi os nødsaget til at opkræve de reelle fragtomkostninger, som vi trækker fra det beløb, du skal have tilbage. Det resterende beløb bliver sat tilbage på kortet der er blevet anvendt ved købet. 

 

30 dages fortrydelsesret

Dag 1-14

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

(vi tilbyder også i nogle tilfælde en udvidet fortrydelsesret – læs mere om det senere i handelsbetingelserne)

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til hej@minierne.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

 Dag 15-30 (udvidet fortrydelsesret)

Udover de lovpligtige 14 dage, har du, når du handler hos www.minierne.dk 30 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du modtager varen, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.   

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal sendes til hej@minierne.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret og oplyse dit ordrenummer. 
                                                                                                                        
NB: Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

Du kan få pengene retur for varer som er købt på www.minierne.dk indenfor 30 dage, hvis emballage og vare er ubrudt og mod forevisning af gyldig ordrebekræftelse. 

OBS: Dette gælder dog ikke bestillingsvarer, hvor du kun har de almindelige 14 dages fortrydelsesret

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti. 

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. 

 

Byttepolitik og returnering af gaver

Ønsker du eller gavens modtager at bytte/returnere en eller flere varer købt på www.minierne.dk med byttemærke på, kan dette gøres inden for 30 dage fra den dato, der er skrevet på byttemærket. 

Du kan bytte gaver ved enten at indlevere dem i vores fysiske butik i Næstved eller ved at sende dem retur til os. Læs mere om dette under afsnittet “Returnering”. 

Når vi har modtaget den returnerede gave, fremsender vi et tilgodebevis via mail til webshoppen med den eller de returnerede varers beløb. 

Vi giver kun penge retur til køber, hvis returneringen sker inden for de almindelige 30 dage fra modtagelse.

 

Returnering

Hvis du fortryder dit køb (enten ved alm. fortrydelsesret eller den udvidede fortrydelsesret) skal varerne enten returneres til butikken eller direkte til: 

 

Minierne.dk 

Mrk. Retur afd.
Kindhestegade 2B
4700 Næstved 

 Du har mulighed for at købe en returpakkelabel til 40,00 kr. her.

Du skal sende din ordre retur til os eller aflevere den i butikken uden unødig forsinkelse, og senest 30 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for eksempel for møbler. 

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 1.300 kr.

Du mister fortrydelsesretten hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. Dette kan gælde for fx plejeprodukter, brystpumper, sutter og sutteflasker. 

Ved returnering skal du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. 

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

 

Tilbagebetaling 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Reklamation – Hvis der er noget galt med varen

Dit køb er omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Du har 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, dvs. at påførte fejl og fejlbrug ej er reklamationsberettiget. 

NB: Vær opmærksom på at du selv har ansvaret fra du henter eller modtager pakken. Er pakken beskadiget ved modtagelse bør du derfor nægte modtagelse og kontakte os så hurtigt som muligt. 

Du skal kontakte os inden for “rimelig tid” 

Du skal reklamere inden for “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt. Reklamerer du indenfor 2 måneder efter fejlen er opdaget vil din reklamation altid være rettidig. Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til hej@minierne.dk eller telefonisk på tlf.: +4555382100. Afhængigt af den konkrete situation, vil du modtage de videre instrukser. 

Varen skal sendes til: 

Minierne.dk 

Mrk. Reklamation afd.
Kindhestegade 2B
4700 Næstved 

Når du returnerer varen, bedes du samtidigt så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Vedlæg også en kopi af din ordrebekræftelse. 

Ved berettiget reklamation refunderer vi rimelige fragtomkostninger.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. Hvis reklamationen ikke er berettiget skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse. Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har selv ansvaret for varerne indtil vi modtager dem. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. 

 

Persondata

For at kunne handle på www.minierne.dk skal du som minimum oplyse: 

Navn 

Adresse 

E-mailadresse 

Telefon/mobilnummer 

 

Ovenstående data bliver gemt hos S.A.K. RETAIL ApS med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Oplysninger sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på minierne.dk er S.A.K. RETAIL ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: hej@minierne.dk

 

Cookies

Ved at benytte www.minierne.dk accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. 

 

Klagemuligheder – oversigt og links

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til den ansvarlige for webshoppen på hej@minierne.dk eller tlf.: +4555382100.  

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen: 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her.

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Minierne.dk

Kindhestegade 2B

4700 Næstved

E-mail: hej@minierne.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 17.03.2024