Donebydeer logo
På Minierne.dk kan du købe de fineste baby- og børneprodukter fra Filibabba.
Er du på jagt efter legetøj til baby og småbørn? På Minierne.dk finder du et fint udvalg af Fisher Price legetøj til de mindste. Masser af farverigt og lærerigt legetøj, der kan hjælpe med at stimulere og underholde barnet.
På Minierne.dk finder du et bredt sortiment af Fixoni børnetøj til de mindste. Fixoni babytøj i mange flotte farver og stilarter.
Gør det nemmere for baby at kravle med Go Baby Go. Go Baby Go laver smarte kravlestrømpebukser, knæbeskyttere med gummidutter på og kravlestrømper til baby. Se hele udvalget på Minierne.dk.
Har du en lille prinsesse derhjemme? Eller måske en superhelt? Så vil I elske Great Pretenders. Der fås mange fine Great Pretenders smykker til børn, Great Pretenders negle stickers og Great Pretenders hårpynt på Minierne.dk.
På Minierne.dk finder du et herligt udvalg af Joha babytøj og børnetøj. Vælg mellem Joha uld, joha hue, og en masse andre skønne produkter fra Joha.
John Deere legetøj til børn fås på Minierne.dk. Det velkendte mærke John Deere laver også sjovt, lærerigt og realistisk legetøj til børn.
Kid's Concept laver skønt legetøj til baby og børn. Bl.a. trælegetøj og legetunneller. Køb Kid's Concept på Minierne.dk.
Se vores fine udvalg af KongWalther på Minierne.dk. KongWalther er en lille familievirksomhed, der blev stiftet i 2020 og som nok er mest kendt for den velkendte Østerbro handske til barnevogn og klapvogn.
Styrk barnets motorik med spændende Magni legetøj til baby på Minierne.dk.
Vild med Mam? På Minierne.dk har vi mange fine produkter fra Mam til baby og småbørn. Vi forhandler bl.a. Mam sutter, Mam brystpumpe, Mam sutteflasker m.m.
På Minierne.dk har vi et bredt udvalg af produkter fra Medela til amning og sutteflasker. Vi har alt fra suttehoveder, ammeindlæg og brystpumpe til ammebrikker og startsæt.
Elsker dit barn at lege mor eller far til deres babydukke? Så
På shoppen finder du masser af skønne Mininor basis produkter til baby og småbørn. Vi har alt fra næsesuger, tættekam, stofbleer, termometer m.m. Køb Mininor på Minierne.dk.
Miss Nella laver børnevenligt neglelak helt uden farlig kemi, som du trygt kan lade dit barn få på neglene. Perfekt til alle små drenge og piger, der gerne vil pynte sig lidt ekstra. Køb Miss Nella børne neglelak på Minierne.dk.
Skab tryghed for dit barn med en Moby vikle. Moby laver mange forskellige vikler, herunder strækvikler af højeste kvalitet. Se udvalget på Minierne.dk.
På Minierne.dk finder du et bredt sortiment af Najell. Vi forhandler både Najell SleepCarrier Vol. 2, Najell Easy bæresele, Najell håndvarmer til barnevogn/klapvogn m.m.
Nonomo laver skønne hængevugger med og uden motor og stativ. Med en Nonomo Move hængevugge kan barnet automatisk blive vugget op og ned via en vuggemotor. Perfekt til nybagte forældre. Køb en Nonomo hængevugge eller Nonomo Move vuggemotor på Minierne.dk
På Minierne.dk finder du et bredt udvalg af NUK. Vi har både NUK sutter, NUK drikkedunke m.m.
Stort udvalg af Philips Avent på Minierne.dk. Hop ind på shoppen og køb alt fra sutter, flaskehoveder, sutteflasker, brystpumpe, drikkedunk til baby og børn m.m.
Forkæl dit barn med spændende, farverigt og ikke mindst lærerigt Playgro legetøj på Minierne.dk. Playgro laver sjovt legetøj til baby og børn.
De dejligste puder og dyner til børn får du fra Quilts of Denmark. Køb babydyne og juniorpude på Minierne.dk.
Racing Kids laver de lækreste huer og vanter til børn i forskellige søde designs. Køb Racing Kids på Minierne.dk.
Trænger dit barn til nye sko? Så kan vi anbefale skechers sko til børn. Se udvalget på Minierne.dk.
På Minierne.dk har vi et bredt udvalg af Stokke. Vi forhandler både den populære Tripp Trapp stol, Flexi Bath badekar og meget mere.
The New børnetøj er både pænt og behageligt for børn at have på. Vælg mellem mange flotte styles på Minierne.dk.
På Minierne.dk finder du masser af skønne produkter fra Vanilla Copenhagen. Bl.a. laver de søde svømmeveste, aftrykssæt til hænder og fødder samt sengetøj til børn.
Kender du Voksi? Voksi laver de lækreste køreposer og uldtøj til børn. Med en voksi pose får du en alsidig kørepose, der holder barnet tilpas varmt. Køb Voksi kørepose og Voksi uld på Minierne.dk.
Vtech laver sjovt og lærerigt legetøj til børn
Gør badetid til en leg med sjovt og lærerigt Yookidoo badelegetøj. Se det brede udvalg på Minierne.dk.

Mange kendte mærker inden for baby- og børnevarer

På Minierne.dk forhandler vi et bredt udvalg af børne- og babyvarer fra en lang liste af kendte mærker. På denne side har vi samlet alle mærker fra vores sortiment i en oversigt, så du nemt kan få overblik over, alle de mærker vi forhandler her på Minierne.dk. For at gøre det nemt og genkendeligt kan du finde alle dine favoritmærkers logo her på siden i alfabetisk rækkefølge. Når du klikker på det ønskede mærke, vil du komme direkte over på det pågældende mærkes egen side, hvor du finder alle de varer, vi har i sortiment derfra. Du kan derved nemt se alle varer fra dine yndlingsmærker på Minierne.dk.

Nye mærker tilføjes løbende

På Minierne.dk bestræber vi os altid på at have et bredt sortiment af kendte mærker og tilføjer også løbende nye mærker til shoppen. Når du shopper på Minierne.dk vil du derfor altid kunne finde et stort udvalg af kendte mærker inden for baby- og børnevarer. De mærker, som vi forhandler her på shoppen, kender vi rigtig godt – så du er altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail, telefon eller sociale medier, hvis du har spørgsmål omkring et mærke eller en bestemt vare.

Alle dine favorit mærker samlet ét sted

På Minierne.dk har vi valgt at have et bredt sortiment af både mere og mindre kendte mærker inden for baby- og børnevarer. Det har vi valgt i et forsøg på at gøre det så nemt for dig som muligt at kunne finde alle dine favoritmærker samlet ét sted. Søger du et specifikt mærke, som ikke fremgår af ovenstående liste og som vi ikke umiddelbart har i vores sortiment, er du dog altid mere end velkommen til at kontakte os via mail, telefon, Facebook eller Instagram – måske kan vi alligevel finde en løsning, der passer til dine ønsker og behov.