Viser 1–32 af 48 resultater

Stort udvalg af Philips Avent sutter og sutteflasker

Philips Avent er et velkendt mærke indenfor sutter og sutteflasker. Deres sortiment spænder bredt. I sortimentet finder du eksempelvis også flaskerenser, brystpumper, drikkedunke og kopper.

Philips Avent sutter

Med en Philips Avent sut sikre du god komfort for dit barn. Alle deres sutter er udviklet til at passe på barnets tænder og sikre behagelig sutning. Philips Avent Ultra Air og Philips Avent Ultra Air Night silikone sutter er designet med henblik på at lade barnets hud ånde, mens sutten er i munden. OG så har Night sutterne en selvlysende knop, som gør det nemt at finde sutterne i mørket om natten. Philips Avent Ultra Soft sutter passer ekstra godt på barnets følsomme hud. Disse sutter har et superblødt og fleksibelt skjold, der følger formen på barnets kinder. Dermed efterlades der færre mærker og mindre hudirritation. Alle Philips Avent sutter er ortodontiske og BPA-frie. I vores udvalg finder du de forskellige Philips Avent sutter i mange skønne farver og med søde motiver.

Philips Avent sutteflasker og tilbehør

Når du vælger en Philips Avent sutteflaske giver du dit barn de bedste forhold for flaskemadning. Det ultrabløde suttehoved minder om brystet, så du nemmere kan kombinere amning og flaskemadning. I vores sortiment finder du både flere forskellige sutteflasker, en startpakke, flaskesutter i forskellige størrelser, en flaskebørste, dampsterilisator, flaskevarmere m.m.

Philips Avent brystpumpe

Med en Philips Avent brystpumpe kan du skånsomt få mælken til at løbe til og give barnet modermælk med en sutteflaske. Brystpumperne fra Philips Avent er designet til at passe til langt de fleste brystvorter og er udviklet med en teknologi, der efterligner den naturlige måde, som barnet sutter på under amning. Vælg mellem en bærbar og manuel brystpumpe eller en elektrisk brystpumpe, der gør alt arbejdet for dig.

Philips Avent drikkedunk og kopper

Mangler du en god drikkedunk eller drikkekop til dit barn? Vi har flere forskellige Philips Avent drikkedunke og kopper på shoppen. Eksempelvis finder du de smarte Philips Avent sugerørskopper, Tudkopper og Evolution kopper, der træner barnet i at drikke selv uden at spilde en masse.