Ønskeliste

Your Ønskeliste is currently empty.

Return To Shop

Din personlige ønskeliste

På denne side finder du din helt egen personlige ønskeliste med de favoritvarer, du har markeret med det lille hjerte, mens du shoppede på Minierne.dk. Herfra har du både mulighed for at redigere din ønskeliste, eventuelt fjerne varer igen og lægge enkelte eller alle varer på listen i kurven for så at gå til betaling. Ønskelisten kan derfor bruges til at samle alle dine favorit baby- og børnevarer fra shoppen ét sted, så du nemmere kan få et overblik over, hvad du gerne vil købe. Skulle du fortryde at have klikket på det lille hjerte og dermed sætte en vare på din Ønskeliste, kan du blot trykke endnu engang på hjertet – så fjernes varen igen.

En ønskeseddel, der kan deles digitalt

Udover at Ønskelisten er perfekt til at samle alle dine yndlingsvarer, har den også en anden rigtig smart funktion. Du kan nemlig bruge den som en digital ønskeseddel, der nemt og hurtigt kan deles med venner og familie. Når du har tilføjet alle de varer, som du gerne vil ønske dig, skal du blot gå til bunden af din Ønskeliste. Her har du mulighed for at vælge, hvordan du vil dele den. Du har nemlig mulighed for at sende den via mail, Facebook, Twitter eller Pinterest. Super nemt!

Mange fine baby- og børnevarer at vælge imellem

Hvis du endnu ikke har tilføjet noget til din personlige ønskeliste, kan du lade dig blive inspireret af vores mange forskellige kategorier med højkvalitets børne- og babyvarer. Du kan se vores store udvalg i kategorierne Miniboksen, Tøj, Sko, Legetøj, Interiør, Tilbehør og Udstyr. Desuden kan du i kategorierne Nyheder og Tilbud holde dig opdateret på alle de henholdsvis nye produkter på shoppen samt alt, hvad der i øjeblikket er sat på tilbud. Samtidig kan du nemt få et overblik over alle de mærker, som vi forhandler på shoppen lige her. Husk at du til hver en tid kan komme tilbage hertil og se alle dine favoritter fra shoppen. God fornøjelse med din Personlige Ønskeliste på Minierne.dk.