Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

MODU er et dansk firma stiftet i København af mennesker, med et ønske om at udvikle sjovt og bæredygtigt legetøj som lader barnet lege aktivt. I en digital verden med tablets og computere er det vigtigere end nogensinde at sørge for at dit barn får tilstrækkelig fysisk aktivitet og udvikler motorikken – dette gør MODU, da barnet opfordres til at anvende hele kroppen i aktiv leg.

Børn vokser normalt fra deres legetøj, men da MODUs byggesæt er multifunktionelle, betyder det at de altid kan bygges om når barnet er vokset fra dem. Fra 6 mdr til 6 år – og gerne ældre endnu. MODU tilbyder legetøj, der vokser sammen med dit barn.

MODU er prisvindende dansk legetøj, som er multifunktionelt, unikt og bæredygtigt. MODU’s byggesæt gør det muligt at skabe forskelligt, interaktivt legetøj – til børn i alle aldre.

Byggesættene består af byggeklodser af taktilt skum, samlepinde og hjul, som kan sammensættes på op til flere forskellige måder.
Legetøjet fra MODU er bæredygtigt og kan holde i mange år – skummet indeholder hverken BPA og ftalater og er altså et godt og sikkert valg til dit barn.