Viser 1–32 af 89 resultater

Mushie er et amerikansk mærke, der er kendt for deres smarte silikoneprodukter med et flot tidløst skandinavisk design i de fineste farver. Alle Mushies produkter designes i Sverige og produceres på tværs af de skandinaviske lande, herunder i Danmark. Du er derfor med til at passe på miljøet, når du vælger et af Mushies produkter, da transporten fra producenten ikke er lang til trods for at mærket er amerikansk.

I vores sortiment af Mushie produkter her på shoppen finder du silikone tallerkener, silikone skåle, silikone hagesmække, silikone baby skeer og bestiksæt, silikone snack kopper, silikone fingertandbørster, silikone sutteholdere, silikone dækkeservietter og bløde bomulds baby svøb.

Alle silikone produkter er produceret af 100% fødevaregodkendt silikone helt fri for farlig kemi såsom BPA og ftalater. Bomuldssvøbene er desuden lavet af 100% økologisk bomuld, der egner sig perfekt til babyers sarte og sensitive hud. Du kan derfor føle dig helt tryg, når du vælger et produkt fra Mushie.